Ons team

Het Bistro Vintage-team verwelkomt u graag voor een heerlijke lunch of diner met charmante bediening, en dat in een sfeervol kader. Puur genieten!

Zaakvoerder Steven Wullaert heeft jarenlange ervaring als topsommelier bij sterrenrestaurant Nuance. In 2011 ontving hij de “Young Sommelier Award of Excellence” en in 2012 werd hij benoemd tot “Beste Sommelier van België”. GaultMillau bekroonde Stevens wijnkaart voor Nuance bovendien met de “Best Wine List 2015″ award.

Steven deelt een diepgaande passie met zijn team, stuk voor stuk getalenteerde vakmensen met slechts één doel: u en uw gezelschap tot in de puntjes verwennen. Wij stellen ons graag aan u voor:

ZAAL

  • Steven Wullaert: zaakvoerder
  • Wout De Jonge: maître d’hotel en sommelier
  • Michael Goukens: chef de rang
  • Mauro Van Den Dorpel: chef de rang

 

KEUKEN

  • Olivier Van Sebroeck: chef
  • Yoshi Marien: souschef
  • Yasmine Bogaert: patissier