Vintage Summer

Vintage Summer? Dat zijn 4 zomerse zondagavonden, 4 special guests en een 6-gangen verrassingsmenu mét aangepaste wijnen door Steven Wullaert, Beste Sommelier van België 2012, netjes binnen de voorschriften van social distancing. De perfecte formule voor een onvergetelijke zomer!

De plaatsen voor deze exclusieve avonden zijn zéér beperkt, dus wees er snel bij!

Aanvang: 18u30
Concept: 6-gangen verrassingsdiner met passende wijnen (geen dieetrestricties mogelijk).
Tickets: €145 per persoon

VINTAGE SUMMER FT. YANNICK BOVY ZONDAG 5 JULI 2020

Live optreden van Yannick Bovy op zondagavond 5 juli 2020 (mét social distancing). Met een naam als een klok in binnen- en buitenland, zorgt de bekende Antwerpse crooner voor een bijzondere en sfeervolle muzikale begeleiding van het 6-gangen verrassingsdiner. Tijdloos en elegant: dé ideale Vintage Summer kick-off!

VINTAGE SUMMER FT. GENE BERVOETS ZONDAG 19 JULI 2020

Naast zijn impressionante acteercarrière schuilt er ook een geweldige kok in Gene Bervoets. Op zondagavond 19 juli 2020 deelt hij deze passie graag met u. Vintage en Gene slaan de handen in mekaar voor het 6-gangen verrassingsdiner. Een Vintage Summer editie om duimen en vingers bij af te likken!

VINTAGE SUMMER FT. FILIP PEETERS ZONDAG 2 AUGUSTUS 2020

Wist u dat Filip Peeters eigenlijk een gediplomeerd kok is? Dat hij in een tweesterrenrestaurant heeft gewerkt? Dat hij zich als een vis in het water voelt zowel op de filmset als acteur-regisseur alsook tussen potten en pannen? Zin om u te laten verrassen door én te zwichten voor de kookkunsten van deze charmante duivel-doet-al? Zondagavond 2 augustus kookt hij voor u een romantisch 6-gangenmenu.

VINTAGE SUMMER FT. PHILIPPE GEUBELS ZONDAG 16 AUGUSTUS 2020

Onder het motto “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”, sluiten we de Vintage Summer edities af met niemand minder dan Philippe Geubels. Deze Vlaamse stand-upcomedian én oud-student aan hotelschool PIVA kent zijn weg in de keuken en bediening. Laat je door dit schalkse jurylid uit “De Slimste Mens ter Wereld” verwonderen.